INTERVIU Dixie Krauser, basistul trupei Pro Musica: "Cand m-am intors de la *Canal*, nu am putut sa cant doua note, asa maini aveam de la tarnacop"

Sursa: Adevarul
Sambata, 10 Septembrie 2016, ora 18:49
334 citiri
REVENIRE Dietrich (Dixie) Krauser (56 de ani) a devenit membru al formatiei Pro Musica in 1974, la scurt timp de la infiintarea trupei timisorene. Dupa o pauza de 20 de ani - timp in care a incercat sa fuga din tara, a fost prins, a muncit la construirea Canalului Dunarea-Marea Neagra, iar apoi a emigrat si si-a construit o cariera in Germania -, muzicianul a revenit alaturi de Ilie Stepan, care a refacut Pro Musica Dietrich (Dixie) Krauser este considerat unul dintre cei mai mari basisti ai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.