INTERVIU: Gheorghe Romanu: "In 2012, in bugetul local am avut o gaura de 55 de miliarde lei vechi! Dupa patru ani nu mai avem nicio datorie"

Marti, 28 Iunie 2016, ora 09:05
54 citiri
Liberalul Gheorghe Romanu, primarul reales al Aninei, a dialogat cu Express de banat despre alegerile locale, despre cei patru ani de mandate care tocmai s-au incheiat, dar si despre intentiile sale pentru urmatorii patru ani.

Domnule Romanu, ati castigat un nou mandat la pas. Ce credeti ca i-a determinat pe anineni sa va voteze intr-un numar asa mare?

Activitatea mea de patru ani de zile la carma Primariei Anina. Am mers pe ideea de a rezolva problemele cetatenilor, in special prin ridicarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.