INTERVIU LugojOnline! Sergiu Sas, managerul Cofetariei SAS din Lugoj: " Doar cand gusti dintr-o felie de tort sau o prajitura in care au intrat numai ingrediente naturale iti dai seama cu adevarat cate chimicale am ajuns sa mancam in fiecare zi!"

Sambata, 23 Septembrie 2017, ora 00:20
155 citiri
Lugojeanul Sergiu Sas, managerul Cofetariei SAS din Lugoj, si-a facut un scop din a oferi clientilor torturi si prajituri de inalta tinuta si mai ales de cea mai buna calitate.

Pentru a afla mai multe detalii despre activitatea, creatiile grija si atentia pentru detaliile din spatele unor astfel de opere de arta dulci, LugojOnline a realizat un prim interviu din seria interviurilor pe care le vom realiza cu diverse personalitati, oameni de afaceri si simpli cetateni, in fiecare saptamana de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.