Invatamantul atrage! S-au inscris acum la examenul de definitivat aproape de doua ori mai multi candidati decat anul trecut in Timis!

Marti, 12 Februarie 2013, ora 06:31
197 citiri
TIMISOARA. Sute de profesori care au intrat la catedra in ultimii doi ani s-au inscris pentru examenul de definitivare in invatamant, comparativ cu un numar mult mai mic decat in urma cu un an.
Astfel, 157 candidati pentru examenul de definitivat au fost inregistrati in Timis in 2012, in timp ce 263 de cadre didactice s-au inscris in acest an pentru examen.

Reprezentantii Inspectoratului Scolar Timis spun ca in acest an sunt mult mai multi candidati inscrisi pentru examen deoarece, potrivit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.