Ioan Goia, mazilit din conducerea STPT. Culita Chis si Catalin Iapa, mai specialisti la transportul in comun decat fostul director

Luni, 18 Iunie 2018, ora 11:48
106 citiri
Surprize mari la Societatea de Transport Public Timisoara! Fostul director al societatii, cel de care primarul Nicolae Robu s-a chinuit sa scape, a fost mazilit de tot din conducerea STPT.

, cand Consiliul de administratie interimar al societatii a decis numirea unei noi conduceri, din care fac parte doi liberali: Sorin Supuran - director general si Nicu Bitea - director adjunct.

Ioan Goia nu a reusit sa obtina un post in noul Consiliu de Administratie al Societatii de Transport Public ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.