Ioan Holender vrea ca Timisoara natala sa fie Capitala Culturala Europeana: "Ma mira prezenta Bucurestiului in finala, un oras unde nu s-a facut nimic"

Sursa: Adevarul
Luni, 05 Septembrie 2016, ora 13:37
98 citiri
Timisoreanul Ioan Holender, fostul director al Operei din Viena, fost director al Festivalului "Enescu", a revenit in vacanta in orasul natal. Ioan Holender, unul dintre cei mai importanti oameni de cultura pe care i-a dat Romania, a revenit la Timisoara, orasul de care se simte cel mai atasat. Cel mai longeviv director al Operei de Stat din Viena (a ocupat aceasta functie timp de 19 ani) a avut emotii pentru fiul sau, Liviu, in varsta de 24 de ani, care a debutat pe scena Operei Romane din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.