Ioan Popa interzice rablele pentru transport in comun si gunoiul in fata blocurilor! Renunta la serviciile paguboase si de proasta calitate din Resita!

Sambata, 28 Mai 2016, ora 13:04
74 citiri
Martor ocular al incendiului care a cuprins in mijlocul drumului o rabla a firmei private care face transport public de persoane in municipiu, candidatul PNL pentru Primaria Resita a anuntat ca in cazul in care va ajunge primar va renunta la toate firmele care se fac ca presteaza servicii publice!

Externalizarea seriviciilor publice pe care municipalitatea trebuie sa le asigure cetatenilor platitori de taxe s-a dovedit a fi un esec total. De fapt, a adus foarte multi bani in buzunarele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.