Ipocrizie sau favorizarea infractorilor?! Consilierii judeteni au impiedicat recuperarea banilor sifonati, dar acum vor sa-i numere!

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 21:01
75 citiri
Unii dintre consilierii judeteni din Caras-Severin, care pana acum au tacut sau au stat de sase la toate furaciunile din bugetul judetului si au impiedicat interventia organelor de cercetare penala si recuperarea prejudiciilor de milioane de euro, sunt preocupati brusc de soarta drumurilor si de cheltuirea legala si eficienta a banilor publici!

Bugetul judetului a fost fraudat ani la rand de firmele de casa ale celor care au condus Consiliul Judetean, lucru certificat de instantele de judecata ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.