Irimescu isi destainuie of-ul in fata studentilor din Timisoara: O secretara de la Comisia Europeana are un salariu de 3.000 de euro, exact ca mine!

Luni, 03 Octombrie 2016, ora 08:02
31 citiri
O secretara de la Comisia Europeana are un salariu de 3.000 de euro, exact ca un ministru al Agriculturii in Romania, le-a spus vineri ministrul de resort, Achim Irimescu, studentilor de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara din Timisoara, asigurandu-i totusi ca, daca se vor pregati corespunzator, vor avea "un trai decent".

El le-a spus studentilor ca ar trebui sa fie optimisti in privinta salariilor din domeniul agricol, chiar daca, in strainatate, locurile de munca din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.