Judecatorul care l-a arestat pe un profesor prins cu spaga despre cumpararea examenelor: "In final va duce la colapsul moral al societatii"

Sursa: Adevarul
Joi, 02 Iulie 2015, ora 10:46
30 citiri
Un preparator de la Facultatea Matematica-Informatica a Universitatii de Vest din Timisoara, prins in flagrant saptamana trecuta in timp ce primea bani pentru a-i trece pe studenti un examen a fost arestat pentru 30 de zile. In sentinta de arestare, se arata ca promovarea pe baze "financiare" a examenului sustinut cu profesorul Aritoni "era deja o cutuma in randul studentilor, care cunosteau inclusiv cuantumul pretentiilor". In apararea sa, profesorul a aratat ca banii primiti de la studenti nu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.