Judetul Timis are buget. Aproape 270 de milioane de lei au fost alocati pentru investitii. Dobra: Sunt cei mai multi din istorie

Miercuri, 24 Aprilie 2019, ora 17:21
224 citiri
TIMISOARA. Consilierii judeteni au votat, in unanimitate, bugetul judetului. Acesta este de aproximativ 665 milioane de lei, fata de 670 cat a fost anul trecut.
O mare parte din bani, peste 266 milioane de lei au fost alocati la capitolul investitii, iar lista cu proiecte este una destul de lunga.
"Am alocat pentru 2019 cei mai multi bani pentru investitii din istoria Timisului, cu 46 milioane lei mai mult fata de anul trecut. In total, peste 266 milioane vor merge catre proiecte noi sau aflate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.