Julio Iglesias revine in concert la Timisoara: "Nu ma voi retrage de pe scena, pana cand voi fi impiedicat de viata sau de public"

Sursa: Adevarul
Marti, 26 Ianuarie 2016, ora 20:21
89 citiri
Cel mai iubit artist latin al tuturor timpurilor se reintoarce in Romania, dupa succesul de anul trecut inregistrat la Cluj-Napoca. Julio Iglesias a ales de aceasta data orasul Timisoara, unde a concertat in urma cu noua ani, in fata a peste 20.000 de oameni. "Nu exista privilegiu mai mare pentru un artist decat acela de a vedea ca publicul itEi permite sa revii. Nu ma voi retrage de pe scena, pana cand voi fi impiedicat de viata sau de public", a declarat Julio Iglesias. Concertul, organizat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.