La IPJ Timis, biroul de relatii cu presa are program de gravide si mame care alapteaza. Va multumim totusi cand raspundeti la telefonul de serviciu!

Joi, 22 Octombrie 2015, ora 21:13
97 citiri
Doua politiste, dragute de altfel, desemnate purtaroare de cuvant ale Inspectoratului Judetean de Politie Timis, platite din bani publici, au rolul de a informa presa in timp real despre evenimentele care se produc.

Cu toate acestea, Mirela Draghicioiu si Ancuta Morariu nu fac altceva decat sa obstructioneze activitatea jurnalistilor, permitandu-si luxul de a nu raspunde la telefonul de serviciu, mai ales in weekend, dar si in cursul saptamanii. Astfel, jurnalistii nu pot verifica o serie de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.