La Multi Ani, FIROBUZULUI din Timisoara! Cati ani implineste si cu ce troleibuze s-au plimbat timisorenii de-a lungul timpului? FOTO!

Marti, 15 Noiembrie 2016, ora 17:21
121 citiri
TIMISOARA. Timisoara se mandreste cu multe premiere de-a lungul timpului, iar troleibuzul se afla printre acestea. Orasul de pe Bega este primul din Romania care a folosit acest mijloc de transport.
Intr-o perioada in care al doilea razboi mondial era in plina desfasurare, in urma cu exact 74 de ani, Timisoara se pregatea de o noua premiera, primul firobuz din Romania.
Prima linie de troleibuz a fost creata dupa planuri elaborate in 1938 de catre firma Brown-Bovery din Mannheim si s-a dat in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.