La Timisoara ca la New York sau Chicago! Tren pe estacada, mii de locuri de parcare si sosea lata de 56 de metri. Cine propune acest proiect incredibil? FOTO!

Sambata, 20 Mai 2017, ora 11:21
188 citiri
TIMISOARA. Ca Timisoara va deveni capitala a culturii europene este deja cert. Acest lucru se va intampla peste doar patru ani, iar pana atunci autoritatile locale, judetene si chiar si cele nationale se intrec in... proiecte care mai de care mai ametitoare.
Dupa ce Consiliul Judetean Timis si Guvernul ne-au promis o sala polivalenta cu 16.000 de locuri, dar si un sens giratoriu suspendat la 10 metri inaltime, iata ca a venit momentul sa stearga de praf un alt proiect si sa-l prezinte ca... ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.