Liceanul de bani gata care a ucis cu 160 km/h i-a socat pana si pe medicii legisti: "Au explodat inimile in cele patru victime"

Sursa: Adevarul
Joi, 17 Iunie 2010, ora 06:15
607 citiri
Patru dintre cele sase victime ale carnagiului din Banat, ucise de tanarul de bani gata Claudiu Hauptmann, de 19 ani, au murit din cauza unor explozii de cord, au stabilit medicii legisti timisoreni. Toti cei patru oameni se aflau intr-un Daewoo Espero care circula regulamentar, cand au fost izbiti cu 160 de km/h de beizadeaua care se afla la volanul unui Peugeot.
Liceanul de bani gata care a provocat carnagiul din Banat si tatal sau fug de familiile distruse care cer daune de 1,5 milioane de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.