Liceenii cu note mari care fug de la scoala ca sa invete in cafenea: "De ce sa stau la o ora care nu-mi foloseste? In clasa nu pot sa invat. Aici retin mult mai bine"

Sursa: Adevarul
Joi, 25 Februarie 2016, ora 02:13
137 citiri
Un timisorean care isi bea cafeaua in fiecare dimineata in acelasi bar a sesizat un fenoment interesant. De la primele ore ale diminetii, localul se umple de elevii unui liceu din zona. Tinerii isi comanda cafeaua, fumeaza o tigara si isi incep lectiile. "Intr-o dimineata erau adunati vreo 6-7 elevi la o masa, iar una dintre fete le citea de pe telefon o lectie, probabil de Cultura Civica, despre separarea puterilor in stat, despre Parlament, Justitie, Guvern. Dupa 10 minute in care le-a citit ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.