Linguseala dusa la extem. Un primar a denumit o strada din comuna cu numele socrului lui Victor Ponta. Localnic: "Noi pe domnul Ilie Sarbu il iubim"

Sursa: Adevarul
Marti, 10 Noiembrie 2015, ora 07:55
80 citiri
Mai multi localinici din comuna caraseana Obreja, sat Ciuta, s-au aratat nemultumiti de gestul primarului de a denumi o strada din localitate cu numele de Ilie Sarbu, fost senator de Lugoj, in prezent consilier la Curtea de Conturi. Primarul din Obreja a vrut astfel sa-i aduca un elogiu fostului politician, care este un fiu al satului, Sarbu fiind originar din Ciuta. Potrivit siteului resita.ro, nemultumirea mai multor localnici a pornit de la faptul ca vor fi nevoiti sa isi schimbe documentele ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.