Liniste in locul in care se cauta leacul pentru cancer? Ce se intampla la cel mai modern centru de cercetare si diagnostic de la Timisoara?

Sambata, 02 Ianuarie 2016, ora 11:23
112 citiri
TIMISOARA. La mai bine de doua luni de la deschidere, Centrul OncoGen inca nu si-a inceput activitatea de cercetare. Deocamdata, reprezentantii centrului lucreaza la proiecte si isi cauta parteneri pentru inceperea cercetarii. Momentan, se incearca implementarea unor proiecte trasfrontaliere, iar un prim acord ar putea fi semnat cu Serbia.
"La OncoGen se cauta si se deruleaza deocamdata initierea de proiecte europene si se cauta parteneri pentru inceperea procedurilor de cercetare. S-a realizat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.