Linistea de dinaintea furtunii la granita Romaniei cu Serbia. Cat de pregatiti suntem pentru a primi migranti din Orientul Mijlociu: "E o mare problema!"

Sursa: Adevarul
Marti, 25 August 2015, ora 18:32
70 citiri
Ridicarea gardului de sarma ghimpata de catre Ungaria, pentru a impiedica invazia refugiatilor din Serbia, ar putea crea un scenariu dramatic pentru Romania: refugiatii care doresc sa ajunga cu disperare intr-o tara Occidentala sa isi aleaga o noua ruta, cea prin Romania.
Deocamdata, acest scenariu este privit cu rezerva de autoritati. Problema se afla in mainile Inspectoratul General pentru Imigrari (IGI), Departamentul Azil si Integrare (DAI) - structura specializata a Ministerului de Intern, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.