Lovitura grea data unei retele de traficanti care aduceau tigari pe post de oale de inox! Cum au pradat interlopii din Timisoara depozitul contrabandistilor?

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 11:02
298 citiri
Tweet ARAD. Procurorii DIICOT Timisoara impreuna cu ofiteri ai Politiei de Frontiera au facut mai multe perchezitii in Arad, in cadrul unei actiuni vizand destructurarea unei grupari infractionale organizate formata din 8 de persoane, specializata in infractiuni de contrabanda cu tigari.

Potrivit anchetatorilor, din 2014 membrii gruparii au constituit un grup infractional organizat avand ca scop desfasurarea de activitati pe linia contrabandei cu tigari provenite din state din Orientul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.