Lucrarea pe care Herta Muller nu a publicat-o niciodata. Una dintre cele mai vechi si emotionante scrieri ale ei este despre "cea mai scumpa fiinta din lume"

Sursa: Adevarul
Joi, 13 August 2015, ora 06:10
170 citiri
Scoala generala din localitatea timiseana Nitchidorf pastreaza si acum numeroase amintiri legate de scriitoarea de renume Herta Muller. In cladirea scolii a fost amenajat un muzeu, unde pot fi vazute in original certificatul de absolvire a Hertei, registrul matricol in care se pot vedea mediile foarte bune ale elevei, o lucrare scrisa de scriitoarea de geniu, in vremea in care era eleva clasei a VII-a B, fotografii vechi, dar si cartile laureatei premiului Nobel. Herta Muller a invatat mereu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.