Lucrarile de aproape 60 de milioane de euro, de la Colterm, au ajuns pe final: Timisoara este singurul oras din tara care se aliniaza normelor de mediu din UE

Sursa: Adevarul
Marti, 18 Iunie 2013, ora 11:51
174 citiri
Ca urmare a investitiei in infrastructura ceruta de Uniunea Europeana, Timisoara este singurul oras din Romania care s-a aliniat la standardele europene in ce pe priveste protectia mediului.

Cu aceasta ocazie se va reduce considerabil emisiile de dioxid de sulf si oxizi de azot, care depasesc limitele maxime admise, dar se va imbunatati si eficienta energetica a sistemului de incalzire.

"Vom pune la punct partea de denoxare si desulfurare, pentru a ramane pe piata energiei cu ajutorul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.