Lugojeanca Patricia Sirbu, intre studentii de la Universitatea de Stiinte Aplicate din Karlsruhe care se pregateste sa obtina o diploma dubla!

Luni, 16 Octombrie 2017, ora 18:11
76 citiri
Prima generatie a sectiei germane de "Contabilitate si informatica de gestiune", apartinand Facultatii de Economie si Administrare a Afacerilor, de la Universitatea de Vest Timisoara, a inceput de curand cel de-al treilea an de studiu.

In total, 24 de studenti isi vor prezenta anul viitor lucrarile de licenta si vor incheia prima promotie a acestei sectii, care a luat fiinta in 2015.

Ceea ce caracterizeaza in mod special aceasta sectie, pe langa predarea integrala in limba germana, este ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.