Mai multi politisti in Timisoara. ARR, RAR si Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale vor forma o noua politie rutiera!

Sursa: Adevarul
Sambata, 03 Septembrie 2011, ora 08:15
221 citiri
Soferii din Timisoara trebuie sa fie si mai atenti la ce fac pe sosea, mai ales ca o noua politie rutiera isi va face aparitia pe strazi. Pe langa Politia Locala si Politia Rutiera, si o noua politie a transporturilor, formata din ARR, RAR si Compania de Autostrazi si Drumuri, vor sanctiona orice abatere din trafic.

Conform planurilor autoritatilor, Autoritatea Rutiera Romana, Registrul Auto Roman si Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania vor fuziona intr-o singura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.