Mama a trei fetite, sotia fostului solist de la Implant Pentru Refuz, se lupta cu o boala crunta. "E pacat ca trebuie sa iti cumperi viata"

Sursa: Adevarul
Luni, 17 Iunie 2019, ora 15:11
55 citiri
Anda, sotia fostului solist de la Implant Pentru Refuz, se lupta pentru viata intr-o clinica privata din Istanbul. Momente dificile in familia lui Ovidiu Takacs, fostul solist al trupei Implant Pentru Refuz. Sotia acestuia, Anda, in varsta de 39 de ani, mama a trei copii mici, a fost diagnosticata cu cancer mamar cu metastaze osoase si la ficat. Oncologul i-a dat atunci o speranta de viata de trei saptamani, dar la cateva zile dupa inceperea tratamentului de urgenta, starea Andei s-a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.