Managerul firmei care a emis bon fiscal pentru un bacsis de 10 bani: "Eu nu am nevoie de bacsis, dar nu pot sa-l las vanzatoarelor. Mi-e rusine"

Sursa: Adevarul
Joi, 07 Mai 2015, ora 12:00
109 citiri
Alexandru Iosif Bordea, managerul companiei producatoare de mezeluri Agil, care are in Timisoara mai multe magazine si care a emis bonul fiscal pentru un bacsis de 10 bani sustine ca saluta actiunile ANAF-ului de combatere a evaziunii fiscale, dar s-a ajuns prea departe si tot ce se intampla este " o prostie". Bordea sustine ca o felicita pe directoarea economica a companiei pentru ca a reusit sa se supuna noilor reglementari, dar nu este de acord cu situatia creata. "Este un mare taraboi cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.