Mandria Timisului! Aproape 300 de elevi au adus premii de la olimpiade si concursuri numai la Limba Romana si Limbi Clasice. FOTO!

Marti, 07 Iunie 2016, ora 14:22
61 citiri
TIMISOARA. 280 de elevi din Timis au fost premiati pentru rezultatele exceptionale pe care le-au obtinut la concursurile si olimpiadele nationale. Limba Romana si Limba Greaca au fost disciplinele la care elevii din Timis s-au descurcat foarte bine si au reusit sa ocupe primele locuri ale podiumului.
"Se desfasoara premierea elevilor care au avut rezultate exceptionale la concursurile si olimpiadele nationale de Limba si Literatura Romana si Limbi Clasice. Este un moment in care se face un nou ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.