Marius Popescu, un sofer de autobuz in Elvetia, devenit scriitor celebru: "Avem, in Romania, o societate bolnava. Transmitem anormalitati de secole"

Sursa: Adevarul
Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 16:36
341 citiri
Daca ajungeti cumva in Elvetia si luati autobuzul la Lausanne, este posibil ca omul care se afla la volan sa fie un roman. Dar nu orice roman. Ci un scriitor de succes, cu multe premii castigate in Elvetia. Este vorba de Marius Daniel Popescu, stabilit in Tara Cantoanelor in vara anului 1990. Dupa ce a muncit ca vopsitor, salahor sau taietor de lemne, el lucreaza, de 24 de ani, ca sofer de autobuz. Autor al mai multor volume de poezie si proza, Marius Daniel Popescu a dezvaluit pentru "Weekend ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.