Marmelada de pe timpul comunistilor, la Spitalul Orasenesc Moldova Noua?! Baleanu a descoperit si o deturnare de fonduri!

Luni, 26 Februarie 2018, ora 09:03
48 citiri
Eugen Baleanu, liderul Partidului Verde din Clisura Dunarii, ii acuza pe consilierii locali PNL si PSD ca ar fi validat o deturnare de fonduri la spitalul din Moldova Noua si ca i-ar fi lasat pe bolnavi fara medicamente!

Chiar daca la unitatea spitaliceasca din orasul de la Dunare s-au intamplat in ultimii ani mai multe lucruri bune, Eugen Baleanu sustine ca a descoperit si destule nereguli, unele care ar trebui sa atraga chiar raspunderea penala a alesilor locali. "Au luat banii de mancare, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.