Marturia lui Bodnariu, romanul caruia Norvegia i-a confiscat cei 5 copii. Detalii din ancheta tinuta la secret: "Norvegienii care ne cunosc aici sunt socati"

Sursa: Adevarul
Duminica, 10 Ianuarie 2016, ora 20:23
113 citiri
Ceea ce nu a reusit, inca, sa faca niciun partid politic sau vreo organizatie din Romania, a reusit sa faca drama familiei Marius si Ruth Bodnariu din Norvegia. Cazul familiei mixte romano-norvegiene, ramasa fara cei cinci copii luati de Serviciul de Protectia Copilului din Norvegia, la jumatatea lunii noiembrie 2015, a declansat un val de sustinere fara precedent. Mii de romani din tara si diaspora, in mare parte membri ai comunitatii neoprotestante din care fac parte Marius si Ruth, s-au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.