Marturiile migrantilor care au patruns in Romania, prin Timis! Cine i-a dat de gol in lanul de porumb de langa frontiera? FOTO si VIDEO!

Duminica, 21 August 2016, ora 14:21
92 citiri
TIMISOARA. Ore lungi de audieri la sediul sectorului Politiei de Frontiera Lunga, dupa ce noaptea trecuta 24 de migranti au patruns in Romania, venind din Sebia. Patrulele mixte care au intarit paza la granita de sud-vest, formate din politisti si jandarmi, au capturat 24 de cetateni turci intr-un lan de porumb.
Este vorba de 13 adulti, 7 barbati si 6 femei, cu varste intre 18 si 34 de ani, precum si 11 copii, intre 3 luni si 7 ani. Acestia au povestit ca au stat ascunsi cateva ore, pana cand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.