Mascati de la trupele speciale de interventie patruleaza la Timisoara, inarmati pana-n dinti! Nivel albastru de alerta terorista! FOTO si VIDEO!

Marti, 29 Decembrie 2015, ora 14:25
285 citiri
TIMISOARA. Siguranta suta la suta in aceasta perioada pentru cetatenii Timisoarei! In virtutea nivelului albastru de alerta terorista, care este instaurat la nivel national de mai multa vreme, pe strazi, in zonele aglomerate, vor patrula si luptatori de la trupele de interventie ale Serviciului de Actiuni Speciale din cadrul IPJ Timis.

Inarmati si insotiti de caini special dresati, acestia vor circula in mai multe locuri din Timisoara pentru a se asigura ca oamenii vor petrece in liniste. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.