Medici romani de succes in Europa, ignorati in tara. Roman renumit in Germania: "Nu am o datorie fata de Romania. Eu iubesc Romania"

Sursa: Adevarul
Sambata, 13 Iunie 2015, ora 09:18
327 citiri
Doi medici timisoreni, Simedrea Voicu si Bogdan Muresan, creatorii Fem Help, un ONG prin care vor sa aduca la standarde internationale cel putin cateva domenii medicale care privesc sanatatea femeii din Romania, au organizat la Timisoara, in perioada 15-17 mai, conferinta "Concepte moderne in Ginecologie si Medicina fetala".
Invitatii din diaspora medicala ai acestui eveniment au fost trei medici romani care au cunoscut succesul in Europa, doi in Germania si unul in Franta. Este vorba despre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.