Mesaj cutremurator de la filosoful Mihai Sora, activist #Rezist la 101 ani, care s-a ales cu contul de Facebook blocat: "Cer negru deasupra Romaniei"

Sursa: Adevarul
Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 10:49
31 citiri
Dupa ce a primit din nou dreptul a-si administra pagina de Facebook, Mihai Sora a postat un mesaj cutremurator. Filosoful a povestit cum a fost turnat la Securitate, in 1948, chiar de fiul sau de 14 ani.
Filosoful banatean Mihai Sora, creator al colectiei "Biblioteca pentru toti" si fondator al Grupului pentru Dialog Social, este foarte activ pe mediul online si la varsta de 101 ani. Acesta a luat parte la protestele #Rezist, si-a exprimat de fiecare data parerile impotriva Guvernului PSD-ALDE ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.