Mesaj dur al SUA, transmis din redactia Express de Banat! Ambasadorul Klemm avertizeaza: "Urmarim foarte atent ce se intampla in Parlament cu legile justitiei!"

Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 09:00
62 citiri
Prezent ieri in redactia Express de Banat, Excelenta Sa Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucuresti, a transmis un mesaj puternic Parlamentului, mesaj intarit cateva ore mai tarziu pe site-ul Departamentului de Stat american!

Ambasadorul Klemm a vorbit ieri, in redactia Express de Banat, despre cum vad Statele Unite propunerile de modificare a legilor justitiei din Romania, precum si lupta impotriva coruptiei. "In ceea ce priveste pachetul de modificari la legile justitiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.