Mesajul dur adresat premierului Dancila de mama unui copil cu autism: "Scuzele tale nu ajung, doamna Viorica, si nu le accept"

Sursa: Adevarul
Sambata, 17 Februarie 2018, ora 13:30
30 citiri
Intr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, mama unui copil cu autism din Timisoara arata ca nu accepta scuzele exprimate public de premierul Viorica Dancila dupa o declaratie in care i-a numit "autisti" pe cei care ar dezinforma Uniunea Europeana. Un mesaj adresat premierului Viorica Dancila si postat pe Facebook de mama unui copil cu autism a devenit viral pe internet. In mesaj, timisoreanca Maria Hulea arata, in numele copilului ei, ca nu accepta scuzele premierului Viorica Dancila, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.