Mesajul dur al judecatoarei Adriana Stoicescu, sefa Tribunalului Timis: "De 2.000 de ani noi nu suntem de vina pentru nimic"

Sursa: Adevarul
Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 19:01
61 citiri
Intr-un text publicat pe contul personal de Facebook, presedintele Tribunalului Timis, Adriana Stoicescu, face o radiografie a societatii romanesti, aratand ca "fantoma anilor '50 ne bantuie din nou", iar "sloganul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra are toate sansele sa revina in actualitate". Pornind de la un caz in care a fost nevoie de patru ore pentru internarea unui bolnav intr-un spital dintr-un mare oras romanesc, presedintele Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.