Mesajul dur al lui Ovidiu Gant, in Camera Deputatilor: "Sa le fie rusine tuturor ticalosilor care sustin ca reprezint o organizatie de inspiratie nazista"

Sursa: Adevarul
Marti, 21 Februarie 2017, ora 10:35
92 citiri
Ovidiu Gant sustine ca le-a fost util politicienilor de la PSD-ALDE si PMP cand a fost cu ei in Germania sa promoveze interesul Romaniei. Atunci era util, iar acum reprezinta o organizatie de inspiratie nazista. Timisoreanul Ovidiu Gant, deputat al Forumului Democrat al Germanilor din Romania, a sustinut in Camera Deputatilor o declaratie politica impotriva calomniei si minciunii care au fost adresate zilele trecuta fata de minoritatea germana din tara cat si a reprezentantilor ei.

"Forumul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.