Mesajul dur al presedintei Tribunalului Timis, judecatoarea Adriana Stoicescu: "Murim la 40 de ani, cand iesim din sala de judecata dupa sedinte infernale"

Sursa: Adevarul
Vineri, 09 Martie 2018, ora 16:21
52 citiri
Intr-o postare pe contul sau de Facebook, judecatoare Adriana Stoicescu, presedintele Tribunalului Timis, acuza ca problemele reale ale sistemului de Justitie sunt ascunse in spatele unor bilanturi de activitate in care "raportam cu mandrie patriotica depasiri ale productiei la hectar, indeplinirea sarcinilor cincinalului in 4 ani si jumatate". Presedintele Tribunalului Timis, judecatorul Adriana Stoicescu, atrage atentia intr-o postare pe contul de Facebook asupra unor probleme din Justitie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.