Miliardarul Gruia Stoica, groparul Semenicului, a scapat de puscarie, dar lucreaza in folosul comunitatii si trebuie sa justifice de acum fiecare leu!

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 17:05
70 citiri
Inalta Curte de Casatie si Justitie a pronuntat sentinta definitiva in dosarul in care Gruia Stoica era acuzat ca a incercat sa trucheze o licitatie la Complexul Energetic Oltenia!

Omul de afaceri Gruia Stoica, cel care a distrus mai multe unitati de cazare de pe Semenic, dar si un hotel din centrul Resitei, a fost condamnat definitiv, marti, de Inalta Curte de Casatie si Justitie la doi ani si sase luni de inchisoare! Cu suspendare! Pedeapsa a fost aplicata in dosarul privind trucarea unei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.