Milionarul Romeo Dunca, dupa ancheta DNA de la varful Politiei Timis: "DNA-ul nu isi face treaba cum credem noi. E atata de lucru, ca ar trebui 10 DNA-uri"

Sursa: Adevarul
Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 11:38
486 citiri
Surse din randul Politiei Timis au dezvaluit pentru "Adevarul" ca unul dintre politistii de la Rutiera retinuti in dosarul in care au fost arestati si sefii IPJ este in conflict de interese pentru ca din postura de politist la Rutiera poate avantaja firma de camioane pe care o detine sotia sa. Contactat de "Adevarul" pentru a exprima un punct de vedere vizavi de aceasta situatie, cel mai important transportator din Banat, milionarul Romeo Dunca a declarat ca este evident conflictul de interese, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.