Mitropolitul Banatului, despre incendiul devastator din Clubul Colectiv: "Noua nu ne este dat a-i judeca pe acei tineri. Ar trebui sa ne judecam pe noi"

Sursa: Adevarul
Sambata, 31 Octombrie 2015, ora 19:16
220 citiri
"Vazand cele petrecute la Bucuresti, suntem alaturi de familiile tinerilor, dar vrem sa fim si alaturi de sufletele acestor tineri. In toate bisericile si manastirile noastre, duminica, vor fi pomeniti acesti tineri care au ars ca niste torte vii in acel club si ne vom ruga ca Dumnezeu sa ii ajute sa treaca marele obstacol din viata lor, pe cei care sunt in acest moment in grea suferinta. Dumnezeu sa le dea sanatate si sa puna el degetul binecuvantarii Sale peste degetele lor si sa le dea sansa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.