Mocioalca, printre disidentii care cer retragerea lui Dragnea?! "Nu as avea nimic impotriva convocarii unui CEx, mi se pare chiar un act democratic!"

Sambata, 15 Septembrie 2018, ora 21:00
53 citiri
Tot mai multi social-democrati spun ca Liviu Dragnea ar trebui sa plece din functie. Printre acestia s-ar afla si liderul PSD Caras-Severin, Ion Mocioalca.

Cu o mare experienta politica in spate, dovada stand cele cinci mandate de parlamentar pe care le-a obtinut, Mocioalca nu se hazardeaza sa spuna public ca, intr-un final, va incerca sa puna umarul la salvarea PSD-ului si, implicit, la debarcarea lui Dragnea, omul care a ajuns sa conduca intr-un mod aproape dictatorial cel mai mare partid al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.