Mostenitorul tronului Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord, Alteta Sa Reagla, Printul Charles de Wales, in vizita la Palatul "Victoria"

Miercuri, 30 Mai 2018, ora 21:36
93 citiri
In vizita privata pe care o efectueaza in tara noastra, mostenitorul Coroanei Britanice, Alteta Sa Regala, Printul Charles de Wales, a poposit la Palatul "Victoria", unde a discutat cu seful executivului roman, prim-ministrul V. Dancila.

Discutia celor doi interlocutori s-a desfasurat intr-o atmosfera cordiala si a fost despre dezvoltarea rurala integrata, importanta mentinerii echilibrului dintre traditie si modernitate, precum si despre activitatea in Romania a Altetei Sale Regale, Printul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.