Motivul pentru care un om de mare valoare refuza sa intre in politica: "Eu nu cred ca tehnocratul trebuie pus sa ia decizii. El trebuie ascultat"

Sursa: Adevarul
Luni, 16 Noiembrie 2015, ora 10:51
69 citiri
Dezvoltator al primului complex de birouri de clasa A din Timisoara, Ovidiu Sandor este genul de antreprenor la care multi tineri romani se uita cu admiratie. In Timisoara, numele lui Ovidiu Sandor a fost vehiculat de mai multe ori pentru o candidatura la Primaria Timisoara. Nu s-a pus, insa, niciodata problema ca Sandor sa candideze. Antreprenorul refuza elegant, dar categoric, intrarea in politica, sustinand ca poate sa faca mai mult pentru societate din postura in care se afla in prezent. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.