Motociclistul mort nevinovat in accidentul din Timisoara revenise acasa din Germania. "Vise spulberate de un sofer neatent"

Sursa: Adevarul
Luni, 31 Iulie 2017, ora 17:16
193 citiri
Erwin Zabava, un tanar de 31 de ani, a murit dupa ce un sofer nu a respectat indicatorul "Cedeaza trecerea". Acesta lucra in Germania si a revenit acasa in concediu. Tanarul care a murit duminica, in urma accidentului de pe strada Baader din Timisoara este Erwin Zabava, un timisorean in varsta de 31 de ani, care locuia in Germania, acolo unde lucra ca medic veterinar. Tanarul a revenit in concediu, la Timisoara. Prietenii, fostii colegi de la Liceul "Bela Bartok" cat si cei cei de la Facultatea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.