"Multumesc UEM Resita ca m-a ajutat, prin scarba provocata, sa am curajul sa ma urc intr-un avion cu trei copii si sa incerc sa traiesc o altfel de viata"

Sambata, 18 Iulie 2015, ora 13:01
233 citiri
Romania Curata l-a contactat pe autorul mai multor comentarii postate pe site-urile care au relatat cu lux de amanunte ce se petrece la Universitatea "Eftimie Murgu" din Resita, inclusiv pe expressdebanat.ro, marturiile fostului student dovedind foarte clar ca, de la primul la ultimul om din universitate, cu totii stiau cum merg lucrurile si se comportau ca intr-o societate comerciala.

Vlad Lazarescu a fost student la UEM Resita, intre octombrie 2011 si februarie 2014, scrie romaniacurata.ro, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.