Ne plimbam cu tramvaiul turistic prin Timisoara si ascultam povestile orasului rostite de un ghid. Cand intra in circulatie

Sambata, 07 Iulie 2018, ora 11:21
105 citiri
TIMISOARA. In curand, timisorenii dornici sa isi cunoasca istoria orasului, dar si vizitatorii veniti din intreaga lume, vor putea face turul Timisoarei cu un tramvai turistic.
Imreuna cu un ghid care le va explica oamenilor ce reprezinta obiectivele pe care le viziteaza, tramvaiul va porni pe sine cel mai probabil, chiar de saptamana viitoare.
Traseul va fi acelasi pe care circula tramvaiul 6, si va cuprinde Piata Libertatii, Piata 700, Spitalul de Copii, Parcul Central, Biserica Piarista, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.