Neatentia si oboseala la volan fac din nou victime! Patru persoane au ajuns la spitalul din Caransebes, una in stare foarte grava (FOTO/VIDEO)

Duminica, 03 Iulie 2016, ora 13:02
51 citiri
Accident grav la Paltinis, doua autoutilitare s-au ciocnit frontal. O victima a ramas incarcerata necesitand interventia SMURD, dar nu are viata pusa in pericol.

Un grav accident de circulatie a avut loc in aceasta dimineata pe DN 58 chiar in centrul localitatii Paltinis. Doua autoutilitare, una cu numar de inmatriculare de Italia si o alta inmatriculata in judetul Sibiu, au intrat in impact frontal, una dintre persoanele din una dintre autoutilitare ramanand incarcerata. "Tot ce pot sa va ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.